maanantai 30. kesäkuuta 2014

Katsaus keittiöön

Tässä muutaman kuvan blogimerkintä lähes valmiista keittiöstä. Muutamia listoja vielä puuttuu ja jotain muutakin "nyppimistä" pitäisi vielä tehdä, mutta pääpiirteissään keittiö on valmis. Kaikki kodinkoneet toimivat ja pistorasioihin tulee sähkö. Myös vesi virtaa hienosti.

Keittiö keskikerroksen olohuoneesta katsottuna. Kodinkoneet (mikroaaltouuni, uuni, liesi, jääkaappipakastin ja astianpesukone) ovat AEG:n mallistosta.

Liesituulettimen on toimittanut Franke.

Tiskiallas on Stala:n tuotantoa. Tiskiallashana on Cellon valikoimasta.

Tasot on toimittanut Ylämaan Graniitti Oy
Tason väriksi valittiin musta. Mustalla värillä saatiin selkeä kontrasti valkoisiin kaappeihin. Keittiön värivalinnat olivat siis perinteiset, mutta ajattomat. Väriä keittiöön voi tuoda esimerkiksi matoilla ja esillä olevilla kodinkoneilla.

Jääkaappipakastimen viereen keittiösuunnittelija Jukka-Pekka Ruopio Petra-keittiöiltä suunnitteli erillisen saarekkeen. Tällä saarekkeella keittiöön saatiin lisää kaappitilaa ja työtasoneliöitä.

 Keittiö uunilta sisääntuloon päin.

 Keittiö sisääntulon puolelta. Keittiö ei ole iso, mutta sieltä löytyy kaikki tarvittava.

 Keittiömalli on Petra-keittiöiden Saara.

Laatta on Cellon valikoimasta. Laatan valinnassa pääprioriteetti oli löytää sellainen laatta, jolla keittiön valitila saadaan kerralla peitettyä. Näin saatiin välitila laatoitettua ilman laattojen leikkaamista.

Suomen kesäyö yläkerran parvekkeelta. Rauhallista on.

2 kommenttia: